WORLD SCALP CLINIC Review

WORLD SCALP CLINIC Score
5.0
Rated 5.0 out of 5

Read Review

Expert Score

Visit Trustpilot

4.6 Trustscore

Leave Review

Your score?

Read all clinic reviews below. Here we collect reviews from trusted sources, have our own experts review clinics and compile feedback from individuals like you.

WORLD SCALP CLINIC Expert Review

[Coming soon – leave a review of your own experiences instead]

WORLD SCALP CLINIC information

Top 3 Clinics July, 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic in Turkey (4.33 / 5.00)
Recommended

Asmed

  • #2 Clinic in Turkey (4.20 / 5.00)

Cosmedica

  • #3 Clinic in Turkey (4.00 / 5.00)

All WORLD SCALP CLINIC Reviews

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Haarpigmentatie

Rated 5.0 out of 5
October 9, 2023

Ben momenteel in behandeling voor micro pigmentatie. Ik had al een behandeling bij een ander bedrijf gehad die gruwelijk was mislukt, met heel veel inktvlekken op mijn hoofd als resultaat. Eerst via laser de belangrijkste vlekken laten weghalen en daarna bij Youssef aangeklopt. Hij pakt het veel professioneler aan en gaat nauwkeurig en voorzichtig te werk. Het gevolg is dat het over meer sessies wordt gespreid maar dat is oké voor mij. Het belangrijkste is dat het eindresultaat goed zal zijn en dat er geen ongelukken gebeuren. Ik heb er nu vertrouwen in dat het uiteindelijk goed zal komen

Behandeling micro pigmentatie

Rated 5.0 out of 5
October 6, 2023

Ben momenteel in behandeling voor micro pigmentatie. Ik had al een behandeling bij een ander bedrijf gehad die gruwelijk was mislukt, met heel veel inktvlekken op mijn hoofd als resultaat. Eerst via laser de belangrijkste vlekken laten weghalen en daarna bij Youssef aangeklopt. Hij pakt het veel professioneler aan en gaat nauwkeurig en voorzichtig te werk. Het gevolg is dat het over meer sessies wordt gespreid maar dat is oké voor mij. Het belangrijkste is dat het eindresultaat goed zal zijn en dat er geen ongelukken gebeuren. Ik heb er nu vertrouwen in dat het uiteindelijk goed zal komen.

Ik wil graag mijn ervaring delen over…

Rated 5.0 out of 5
April 23, 2023

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn haartransplantatie bij World Scalp Clinic onder begeleiding van Youssef. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service en begeleiding die ik heb ontvangen.

Niet twijfelen gewoon doen

Rated 5.0 out of 5
March 21, 2023

Ik had lang nagedacht om deze stap te zetten maar toen ik voor en na behandelingen zag van world scalp clinic had ik mijn besluit genomen. Zelf was ik voor de helft kaal geworden en koos ik voor de behandeling van scalp micro pigmentation. Het resultaat is prachtig ik voel me beter en zelfzekerder en de service is super. Hij zelf werkt tot in de details en dit heb je echt nodig met zo een gedetailleerd werk. Ik kan world scalp clinic alleen maar aanraden voor wie zich beter wil voelen. Dankje voor het resultaat

5 sterren

Rated 5.0 out of 5
October 23, 2022

Na een lange zoektocht terecht gekomen bij Youssef voor haarpigmentatie.

Ik heb er lang over nagedacht...

Rated 5.0 out of 5
March 12, 2022

Ik heb er lang over nagedacht en had iemand nodig die mij een duwtje in de rug gaf. Youssef van World Scalp Clinic gaf me het vertrouwen die ik nodig had. Ik ging voor dezelfde haartransplantatie bijna 5000 euro betalen in Nederland en bij World Scalp Clinic was het voor dezelfde service en kwaliteit aan minder dan de helft van de prijs , en ik heb daar geen seconde spijt van. Hij begeleidt u door heel het proces en staat u dan ook bij tijdens de operatie. Wat ook belangrijk is dat hij de haarlijn tekent, want dat is bij de meeste klinieken in Turkije een probleem, meestal tekenen ze dezelde haarlijn bij iedereen en dan oogt het een beetje onnatuurlijk. Ook na de behandeling krijgen we continu updates en tips. Trouwens het hotel en vervoer was dik in orde , vriendelijk personeel en professionele artsen. Niets op aan te merken! Als je twijfelt, gewoon doen.

Na heel lang twijfelen heb ik mijn…

Rated 5.0 out of 5
February 28, 2022

Na heel lang twijfelen heb ik mijn eigen toch laten overtuigen om mee te gaan. Heel zenuwachtig van het begin maar eind goed alles goed! Top service! Top uitleg! En een mooie rondleiding van het mooi groot Istanbul gehad. Uitstekende resultaat al na 1 week. Heel mooie reacties gekregen van mijn naasten en collega’s zeker een aanrader voor mensen die het nodig hebben. Niet Twijfel en gewoon gaan 😉 mijn dank gaat aan iedereen alle dokters, gidsen, privé chauffeurs en organisators.

Allereerst wil ik Youssef van World…

Rated 5.0 out of 5
February 23, 2022

Allereerst wil ik Youssef van World Scalp Clinic persoonlijk bedanken voor de goede begeleiding en steun van mijn haartransplantatie.

WSC the best in his kind!

Rated 5.0 out of 5
November 10, 2021

Youssef weet wat hij doet en waar hij het over heeft. Hij stelt je enorm op je gemak en doet heel erg zijn best om de beste resultaat voor je te behalen.

Uitstekend!

Rated 5.0 out of 5
November 1, 2021

Afspraken worden goed opgevolgd. Service is uitstekend met goeie opvolging.

Download e-book

Calculate Cost & Get the Best Offers

Rate WORLD SCALP CLINIC Belgium

HairlineTransplantationTurkey.com

Frequently Asked Questions

The clinic is located in Belgium Wijnegem.

You can find all reviews from our website. We have all Trustpilot and expert reviews under same page.

You can calculate the pricing and get the best offers through our website. Get started.

Last updated in Aug 2023